Spoštovani, želim se vam zahvaliti za odzivnost in ažurnost vašega podjetja.

Po dogovoru nas je obiskal Jože Pintarič in mimogrede popravil okno na hodniku in izmeril od toče poškodovano roleto, ker jo je potrebno zamenjati. Torej še enkrat vsa pohvala – tako se gradi podoba podjetja.

Tatjana Z., Črnomelj
 

Izredno zadovoljni z menjavo oken in vrat od začetka do konca.

Pika na i pa še današnja aftersale podpora in pomoč g.Pečjak Mateja, pri reševanju samo povzročene mini okvare mehanizma, ki sem jo sam rešil v 60 sekundah, po email navodilih g.Pečjaka. Vsako drugo podjetje bi poslalo mojstra in bi za takšno 60 sekundno operacijo zaračunalo in se smejalo. Prijetno presenečen in zadovoljen, da še obstajajo podjetja,ki imajo poslovno integriteto in svojim strankam pomagajo tudi v po prodajnem obdobju. Čista 5ka za Roletarstvo Bayer!

Jure P., Vrhnika
 

Iskrena hvala g. Mateju in g. Matjažu ter celotni “montaža” ekipi za hitro, strokovno, kvalitetno in profesionalno opravljeno delo (vgradnja oken po RAL smernicah na novograjenem objektu) Priporočam vsem.

Simon, Novo mesto
 

Zahvaljujem se vam za korektno poslovanje, tako komercialno kot izvedbeno.

Montažna ekipa je prišla tako, kot je bilo dogovorjeno ob naročilu. Z izvedbo oken in samo montažo, sem zelo zadovoljna. Na koncu se je lepo rešilo tudi glede montaže rolet in žaluzij, saj sta fanta prišla in odlično opravila svoje delo v petek dopoldne.

Karmen Starič, Trebnje
 

Spoštovani, najprej pohvala fantoma, ki sta včerja montirala okno.

Delala sta precizno, umirjeno in natančno. Vsa pohvala!

Heda M, Ljubljana
 

Pohvalila bi vaše fante za odlično opravljeno delo. Kljub slabemu vremenu so bili učinkoviti in prijazni. Hvala vam, ponovno, za odlično izkušnjo z vašo celotno ekipo.

Pohvalila bi vaše fante za odlično opravljeno delo. Kljub slabemu vremenu so bili učinkoviti in prijazni. Hvala vam, ponovno, za odlično izkušnjo z vašo celotno ekipo.

Anita, Vrhnika
 

Želim vam sporočiti, da smo na naši novi hiši uspešno opravili test zrakotesnosti. Rezultati so pokazali, da je bila z vaše strani izdelava ter vgradnja oken in vrat (po smernicah RAL) opravljena odlično. Rezultati meritev so namreč pokazali vrednosti od n50 = 0,17 do 0,20 h-1 (max dovoljena vrednost po eko skladu je 0,60).
Z vašimi storitvami sem izredno zadovoljna in z veseljem vas bom priporočila še naprej.

Natalija G., Trebnje
 

Izredno zadovoljna sem z odnosom, delom in natančnostjo tako montažne skupine kot zaposlenih, ki so izvajali zaključna dela. Vrhunsko!

Dragica T., Cerklje ob Krki
 

Zaključna dela so bila strokovno in kvalitetno opravljena. Vsa pohvala mojstroma.

Danica H., Ljubljana
 

Zahvaljujem se vam za korektno opravljeno delo in zanesljiv odnos do strank, kar je v današnjem času, na žalost, bolj redek pojav.

Marija G., Črnomelj
 

V četrtek dopoldan so prišli vaši fantje vgraditi okna in vrata.Moram jih pohvaliti, ker so bili točni, hitri in natančni.

Tudi z ostalimi storitvami vaše firme, hitro odzivnostjo in prijaznostjo, sem zelo zadovoljna. Kvaliteta je super! Kar tako naprej…

Irena Š., Grosuplje
 

Želela bi pohvaliti celotno ekipo, ki je sodelovala pri montaži oken in vrat, še posebej pa bi pohvalila komercialista, ki je poleg tega, da je zanesljiv tudi izredno profesionalen.

Skratka z okni in vrati smo izredno zadovoljni, prav tako pa se vam osebno zahvaljujem tudi zato, ker ste mi v času poletja omogočili tudi obročno odplačevanje oken.

družina T., Škofljica
 

Montaža je bila super, ekipa odlična, okna izredno natančno izmerjena.

Aleksej T., Ljubljana
 

Z vašo ponudbo, svetovanjem, dobavo in izvedbo sem bila zelo zadovoljna. Ko se bom odločila za zamenjavo preostalih oken, vas bom kontaktirala.

Marija G., Črnomelj
 

Ne morem, da ne pohvalim vaše včerajšnje in današnje delovne ekipe.

Gospodje so nadvse pridno in skrbno opravili svoje delo in poskrbeli, da za njimi ni ostalo skoraj nikakršnih sledi – razen seveda lepih, vgrajenih novih oken. V dveh dneh so naše delovne sobe dobile povsem novo podobo. Pohvala vsem, ki so bili v naši hiši – od demontaže, vgradnje, do zaključni del. Res so pravi in nadvse pridni mojstri.

Mateja P., Novo mesto
 

Zelo zadovoljen z vašim odnosom in mojstri

Jože K., Šentjernej
 

Zadovoljen sem bil z vašo poslovno odličnostjo, prav tako s profesionalnim pristopom in realizacijo vgradnje.

Bili ste med redkimi, ki ste se takoj odzvali na moje povpraševanje, bili konkurenčni v ceni, predvsem pa vas odlikuje spoštovanje dogovora. Pri tem mislim dogovorjen rok in celo upoštevanje točnega časa (ure prihoda) glede na dogovor. Prepričan sem, da je takšnih ponudnikov malo, nam strankam (vsaj nekaterim) pa tak profesionalen pristop pomeni veliko in cenimo takšno poslovno odličnost. Prijazen in takojšen odziv sem doživel tudi o spreminjanju željenih artiklov pri izdelavi ponudbe. Vgradnja je bila profesionalna (brez večjih poškodb špalet), prav tako pa tudi učinkovitost in čiščenje po opravljenem delu. Še enkrat hvala in veliko uspeha naprej.

Franc P., Šentjernej
 

Pohvale monterjem senčil! Bili so natančni, prišli so ob dogovorjenem času in na koncu za sabo vse pospravili

Zajc, Novo mesto
 

Tako komercialist, ki je prišel na izmero, kot monterji so super – fantje, kapo dol.

Jože, Črnomelj
 

S storitvijo in celotnim pristopom vaših sodelavcev sem bila nadvse zadovoljna, prav tako je bila s strani ljudi, s katerimi sem se dosedaj pogovarjala glede menjav oken, prisotna samo velika pohvala.

Tatjana I., Krško