zunanje aluminajste rolete Bayer

Rolete spadajo med najbolj prodajano senčilo, saj so na trgu najdlje prisotne.

S svojo preverjeno konstrukcijo in enostavnim vzdrževanjem so priljubljena izbira investitorjev tako pri adaptacijah kakor pri novozgrajenih objektih. Od drugih senčil so toplotno izolativnejša, obenem pa dodatno varujejo vaš dom.

Značilnosti rolet

  • različni barvni odtenki lamel, omaric ter vodil,
  • aluminijaste lamele, polnjene s poliuretansko peno, so znane po svoji trajnosti,
  • uporabljamo izključno aluminijasta vodila,
  • izbirate lahko med ročnim upravljanjem (preko avtomata ali palice) ali upravljanjem z elektromotorjem (s sprejemnikom na daljinsko vodenje, ročnim stikalom ali centralnim krmiljenjem (potrebne ustrezne električne inštalacije)),
  • v primeru spuščenih zunanjih rolet se poveča varnost pred vlomom,
  • dodatna izolativnost (spuščene rolete pozimi zadržujejo toploto, poleti pa jo odbijajo),
  • možnost vgradnje integriranega rolo komarnika, ki ga po potrebi spustite in onemogočite vstop nadležnemu mrčesu
  • enostavno vzdrževanje oz. čiščenje iz zunanje strani,
  • v roleto je vgrajena tudi posebna zaščita proti nasilnemu dvigu lamel.
predokenske vidne rolete	pritrjene na okenski okvir

Predokenske vidne rolete

Namenjene so naknadni vgradnji na zunanji okenski okvir. Primerne so tako za novogradnjo kot tudi pri obnovi starejših objektov.

Izbirate lahko med ALU lamelami, polnjenimi s poliuretansko peno, ali PVC lamelam. Na voljo so vam različni barvni odtenki lamel, omaric, vodil kot tudi zaključnih letev. Vse omarice odlikuje velika obstojnost in kvalitetna zaščita pred vremenskimi vplivi. Rolete lahko upravljate ročno preko avtomata ali palice, lahko pa se odločite tudi za upravljanje preko elektomotorja.

predokenska vidna roleta z 45 stopinjskim robom

Predokenske vidne rolete 45° rob

vidne predokenske rolete bayer v polokrokli omarici

Predokenske vidne rolete polokrogla omarica

predokenska vidna roleta v okrogli omarici

Predokenske vidne rolete soft okrogla omarica

Predokenske podometne rolete

Predokenske podometne rolete so primerna izbira pri novogradnji. Na objekt se vgrajujejo po vgradnji oken in pred izdelavo fasade, zato je ta način vgradnje bolj primeren za novogradnje.

Podometna omarica je prekrita s fasado, tako da se je skoraj ne vidi, zaradi česar najmanj vpliva na zunanji izgled objekta. Izbirate lahko med ALU lamelami, polnjenimi s poliuretansko peno, ali PVC lamelami. Na voljo so vam različni barvni odtenki lamel, omaric, vodil kot tudi zaključnih letev. Rolete lahko upravljate ročno preko avtomata ali palice, lahko pa se odločite tudi za upravljanje preko elektomotorja.

Izbirate lahko med 2 vrstama omaric in sicer med omarico z 20° ali 90° robom, pri čemer je spodnji servisni pokrov iz ekstruduranega aluminija. Na vašo željo vam lahko izdelamo tudi rolete z vgrajenim rolo komarnikom.

nadokenska roleta

Nadokenske rolete

So odlična izbira v primeru novogradnje ali pri obnovi objekta. Sama vgradnja poteka istočasno z okni (naknadna vgradnja ni mogoča), rolete pa se vgradi nad oknom. Omogočajo vam maksimalno izolacijo, hkrati pa je roletna omarica po izdelavi fasade skrita pod omet.

Notranji servisni pokrov omogoča enostaven dostop do rolete z notranji strani objekta. Izbirate lahko med ALU lamelami, polnjenimi s poliuretansko peno, ali PVC lamelam. Na voljo so vam različni barvni odtenki lamel, omaric, vodil kot tudi zaključnih letev. Rolete lahko upravljate ročno ali preko elektomotorja. Na vašo željo vam lahko vgradimo tudi rolete z vgrajenim rolo komarnikom.