Lamelne zavese poskrbijo za udobno in elegantno vzdušje.

V preteklih letih je bila lamelna zavesa tipično senčilo poslovnih prostorov, v zadnjem času pa si zagotavlja vedno večjo veljavo v privatnem okolju. Eden od vzrokov je zagotovo vsestranskost in lamele v številnih barvnih odtenkih. Kot ostala notranja senčila služijo lamelne zavese kot dobra zaščita pred nezaželenimi pogledi in so učinkovit dekorativni poudarek pri notranjem opremljanju. Za zmanjšanje pregrevanja prostora v poletnih dneh pa svetujemo, da te kombinirate z zunanjim senčilom.

Lamelne zavese so narejene iz antistatičnega materiala, zato se na njih ne nabira prah, so pralne in negorljive ter nudijo svetlobno in klimatsko zaščito. Na voljo so v pestri barvni kolekciji, s tem lahko naredite zares poseben barvni poudarek v vašem prostoru. Trakovi so lahko različne širine. Vodilo lamel je iz aluminija in ga montiramo na strop ali steno. Kvaliteten mehanizem vgrajen v vodilu omogoča resnično preprosto zastiranje in odstiranje lamel do 180°. Z obračanjem lamel si upravljate količino sončne svetlobe in si s tem ustvarjate različne ambiente vašega doma.

Lamelne zavese je mogoče izdelati tudi za okna nepravilnih oblik, predvsem mansardna okna, ki so delno poševna. Praktičnost teh povečujejo različni načini ročnega odpiranja s pomočjo vlečne vrvice in reguliranja svetlobe z obračanjem trakov z obračalno verižico, za tiste najbolj zahtevne pa je dovolj že pritisk na gumb stikala ali pa daljinskega upravljalca, saj ponujamo tudi motorizirano izvedbo.