vhodna vrata

Vhodna vrata

Vhodna vrata Bayer že vrsto let predstavljajo sinonim za optimalno toplotno zaščito doma, varnost, dolgo življenjsko dobo in pestro izbiro modelov.

Barve, širok spekter polnil in pravilno razmerje med ceno ter kvaliteto vas bodo zagotovo prepričale. Nudimo preko 130 različnih modelov polnil – od lastne proizvodnje do gotovih polnil. Ta v kombinaciji z različnimi vrstami stekel predstavljajo skoraj nešteto možnosti za zadovoljitev Vašega okusa ter želji po individualnosti.

protivlomna vrata

Protivlomna vrata

Skrb za varnost ter želja po bolj udobnem in sodobnem domu sta vse bolj pomembna dejavnika sodobnega bivanja. S protivlomnimi vrati Bayer si zagotovite varnost in sproščenost v vašem domu.

Ali veste, da se večina vlomov v blokih oz. večstanovanjskih objektiv zgodi skozi vhodna vrata? Protivlomna vrata so učinkovita zaščita pred vlomilci, kar vratom zagotavlja močna jeklena konstrukcija. S tesnili na obodu in avtomatskim talnim tesnilom, ki se ob zaprtju vrat samodejno spusti, pa protivlomna vrata zmanjšajo vdor hladnega zraka v stanovanje, obenem pa zadušijo neželen hrup s hodnikov.

dvižno drsna vrata

Dvižno drsna vrata Bayer Premidoor

Poleg klasičnih drsno nagibnih vrat vam nudimo tudi dvižno drsna vrata PremiDoor Bayer, ki so resnično premium izdelek, saj navdušujejo s svojim elegantnimi linijami in tehnično dovršenostjo.