notranja vrata

V letu 2020 smo razširili naš prodajni program z notranjimi vrati. Ker nam je bilo do sedaj in bo tudi v naprej osnovno vodilo kvaliteta, smo začeli sodelovati s priznanima izdelovalcema notranjih vrat – avstrijskim dobaviteljem Kunex ter nemškim Garant-om.

Vrata so namenjena vgradnji tako v novozgrajenih objektih, kakor tudi ob adaptacijah obstoječih objektov. Odlikuje jih natančna izdelava, sredica iz iverokala (profilirana iverna plošča) ter v večini primerov odporna CPL površina (kontinuirano stiskani laminat).

Iverokal poveča trdnost ter zvočno izolativnost vratnega krila, hkrati pa izboljša občutek varnosti oz. trajnosti ob rokovanju.

Vrata imajo dve – v treh oseh nastavljivi nasadili.

SOLIDO Hrast prečni

SOLIDO

blagovna znamka vrat avstrijskega proizvajalca Kunex

Vrata so dobavljiva v več variantah površinske obdelave in sicer s prej omenjeno CPL površino, lahko so barvana ali furnirana.

Običajno so krila gladka z različnimi lesnimi vzorci, z možnostjo zasteklitve, dobavljiva pa so tudi kot stilna vrata.

DONAU Razpokan prečen hrast

DONAU

blagovna znamka vrat nemškega proizvajalca Garant

Vrata so dobavljiva s CPL površino, lahko so klasična ali pa nebrazdana, kar pomeni, da je vratno krilo poravnano z vratnim okvirjem. V slednja vrata so vgrajeni skriti tečaji najvišjega kakovostnega razreda – Simonswerk, model Tectus.

V krilo je moč vgraditi magnetno ključavnico, katera poleg tišjega delovanja doda piko na i elegantemu videzu vaših novih vrat.

Vsa nebrazdana vratna krila poleg sredice iz iverokala odlikuje dodatni stabilizator proti morebitnemu krivljenju, zato vsa nebrazdana vrata dosegajo klimatski razred B.

Notranja vrata Exlusive Bayer

Exclusive

V sodelovanju z lokalnim mizarjem pa za najzahtevnejše kupce nudimo vrata izdelana po naročilu. Le-te odlikuje najvišja kakovost izdelave ter najboljši vgrajeni materiali.

Vrata imajo standardno vgrajene tri skrite tečaje, krilo in okvir pa sta linijsko poravnana. Na voljo so furnirana, kakor tudi vrata s CPL površino.

Skratka vrhunski izdelek neskončnih možnosti in z dovršeno estetiko.

Poleg klasičnih vrat nudimo tudi drsna vrata, katerih krilo je lahko polno, prevlečeno s CPL površino, lahko pa je tudi stekleno (kaljeno steklo, debeline 8mm).

Okovje drsnih vrat je dobavljivo v sivi oz. črni barvi.

Vabljeni v naš razstavni salon, kjer si lahko ogledate vzorčna vrata in dobite vse ostale potrebne informacije.