Senčila nam polepšajo videz naše hiše ali stanovanja, prav tako pa nas ščitijo pred vremenskimi vplivi, pred radovednimi pogledi in v kombinaciji s komarniki tudi pred nadležnim mrčesom. Rolete pa nas še dodatno varujejo pred vlomilci.

Senčila nam pomagajo ustvariti prijetno bivalno ugodje, kar pomeni tako termično kot vizualno udobje v prostoru. Pregrevanje lahko preprečimo s senčili na zunanji strani okna, kjer preprečimo sončnim žarkom dostop do stekla in s tem pregrevanje notranjosti objekta. Pri tem imamo na voljo senčila z različno stopnjo transparentnosti oz. zasenčenosti. Pri zunanjih žaluzijah je denimo ta transparentnost večja, kot na primer pri roletah, katere pa so varnejše in toplotno izolativnejše.

Notranja senčila so v večji meri namenjena zaščiti pred radovednimi pogledi in služijo dekoraciji prostora.

zunanje žaluzije

Žaluzije

Izbirate lahko med notranjimi ALU žaluzijami, ki se jih vgradi na notranjo stran okenskega krila ali zunanjimi ALU žaluzijami, ki se jih vgradi na zunanjo stran okenskega okvirja.

rolete

Rolete

S svojo preverjeno konstrukcijo in enostavnim vzdrževanjem so priljubljena izbira investitorjev tako pri adaptacijah kakor pri novozgrajenih objektih. Njihove prednosti v primerjavi z ostalimi senčili so v boljši toplotni in zvočni izolativnosti, večji protivlomni zaščiti ter enostavnejšemu vzdrževanju. Nenazadnje pa so zaradi kompaktne izvedbe izredno trajne. V vse tipe rolet lahko vgradimo rolo komarnike, ki roletam še povečajo uporabnost. Z roletami lahko prostor popolnoma zatemnimo.

tende

Tende

Tende služijo kot odličen nadstrešek nad vašo teraso, nad balkonom ali pa pred poslovnim prostorom – lahko tudi z napisom vašega podjetja ali dejavnosti.
Platna iz trpežnega materiala so na voljo v več barvnih vzorcih. Izredno kvalitetna nosilna konstrukcija je porok za večletno brezskrbno delovanje. Pogon je lahko ročni z monokomandno palico ali pa s pomočjo motorja.

lamelne zavese

Lamelne zavese

So praktična zaščita pred soncem, hkrati pa dajejo prostoru lep videz. Lamele so prevlečene z antistatičnim nanosom, ki preprečuje nabiranje prahu na površinah tega senčila. Najrazličnejše možne oblike zaves vam bodo pomagale zasenčiti še tako zapletena okna. Na voljo je široka izbira vzorcev in barvnih odtenkov.

Komarniki

Eno izmed najbolj preprostih in učinkovitih zaščit predstavljajo komarniki. Vsestranska zaščita vas in vaše družine pred vdorom vseh vrst insektov v notranjost vašega doma. Kljub temu pa vam ne omejujejo pogleda skozi okno. Nudimo vam rolo, kjer se mreža ob neuporabi enostavno navije v kaseto, krilne ali fiksne komarnike. Najnovejši komarniki v našem prodajnem programu so t.i. plisse komarniki. Ti zavzamejo malo prostora, največja prednost teh pa je v enostavni uporabi ter izredno dolgi življenski dobi.

Roloji

Notranji roloji so izredni dekorativni dodatek vašim oknom oz prostorom, saj so dobavljivi v več barvnih vzorcih in z različnimi tipi navitji . Preprečujejo nezaželene poglede v notranjost, hkrati pa ščitijo pred poletno pripeko.