Okno Bayer 88

Okna Bayer 88 Premium predstavljajo vrhunski izdelek, ki izpolnjuje vse zahteve sodobnih objektov.

Če želite nekaj individualnega in učinkovitega, izberite inovacijo okna prihodnosti, ki nudi visoko zvočno in toplotno zaščito, ter izjemno varnost v elegantnem dizajnu, ki se prilega vašim željam.

Okna Bayer 88 Premium so s svojimi tehničnimi karakteristikami, kot je na primer energetska varčnost, odločno boljša od primerljivih sistemov na trgu. Moderen okenski sistem visoke kvalitete je trajen in enostaven za vzdrževanje. Z okni Bayer 88 Premium boste naredili največ za vašo varnost in skozi leta brezskrbno uživali ob minimalnem vzdrževanju

Prednosti PVC okna Bayer 88 Premium

 • Visokokvalitveni 7-komorni sistem s 4-imi tesnili
 • PVC okenski sistem z globino vgradnje 88mm
 • Širina okenskega okvirja in krila: 88 mm
 • Toplotna izolativnost profila, Uf= od 0,95 W/m2K
 • Odlične vrednosti toplotne izolacije okna: Uw vrednost do 0,72 W/(m2K)
 • Primerno za pasivne hiše, skladno s IFT smernico WA-15/2
 • Trpežna in enostavna za čiščenje
 • Klasičen beli PVC, možnost enostranske ali dvostranske folije v lesenih ali kovinskih odtenkih
 • Okna izpolnjujejo zahteve po varčevanju z energijo za toplotno izolacijo pasivnih hiš
okovje okna bayer 88

Okovje okna

Na funkcionalnost in varnost oken odločilno vpliva okovje.

Pri izdelavi PVC oken uporabljamo vrhunsko varnostno okovje ActivPilot nemškega proizvajalca WinkHaus. Sistem je konstruiran tako, da ga je moč nadgraditi skladno z vašimi individualnimi varnostnimi zahtevami za vaš dom in družino. Možna je enostavna nadgranja vse do varnostnega razreda RC2. Poudariti velja, da pri nas vsa okna vsebujejo:

 • adapterje za večstopenjsko prezračevanje, ki omogočajo, da okenska krila nagibate pod različnimi koti,
 • dodatni element za pozicioniranje krila in preprečevanje napačnega odpiranja,
 • varnostni sistem, ki preprečuje nasilni dvig krila ob zaprtem oknu ter
 • prašno lakirano aluminijasto kljuko (pololivo)

Na vašo željo vam lahko ponudimo tudi okensko kljuko oz. pololivo z varnostno ključavnico ter različne barvne izvedbe pololiv.

Zasteklitev okna

Okno Bayer 88 Premium s svojo 7-komorno tehnologijo in veliko ojačitveno komoro v sredini nudi odlično zvočno izolacijo. Inovativna tesnilna tehnologija, ustrezno zvočno izolativno steklo, ter strokovna montaža je porok odličnemu izdelku in s tem vašemu zadovoljstvu.

V okna Bayer 88 Premium je moč vgraditi najnovejšo troslojno zasteklitev oz. funkcijska stekla, vse do debeline 56mm. Okna s primerno zasteklitvijo zagotavljajo najvišjo stopnjo zvočne izolativnosti ter protivlomne varnosti. Naj vam nova okna ne predstavljajo skrbi, temveč občutek zadovoljstva in varnosti.

garancija na okna 88

Barve

Poleg osnovne bele barve, so okna Bayer 88 Premium dobavljiva v številnih barvnih odtenkih, kakor tudi v več lesenih dekorjih. Te se lahko kombinirajo z enostranskimi oz obojestranskimi folijami. Na ta način si lahko vaše novo okno popolnoma personalizirate.

Irish Oak – nova barva oken

V kolikor vam standardna barvna paleta oken na slovenskem trgu ne zadostuje, v kolikor želite nekaj več, potem si oglejte PVC okna Roletarstva BAYER v novi barvi IRISH OAK. Omenjena okna vas zagotovo ne bodo pustila ravnodušne, saj je barva IRISH OAK trenutno najboljši približek lesenemu oknu.

10 let garancije na trdnost varov, obstojnost profilov v vseh barvnih odtenkih in lesnih dekorjih, ter okovje.

5 let garancije za plinsko polnjeno zasteklitev.