Tende služijo kot odličen nadstrešek nad vašo teraso, balkonom ali pred poslovnim prostorom, lahko tudi z napisom vašega podjetja ali dejavnosti.

Platna iz trpežnega materiala so na voljo v več barvnih vzorcih. Pogon je lahko ročni ali s pomočjo motorja. Glede na želeno senčenje lahko izbirate med različnimi tipi tend, od klasičnih do kasetnih sistemov.

Klasične tende so tende s pregibnimi aluminijastimi vzmetnimi rokami in cevjo, na katero se navija platno. Pogon je lahko z monokomandno palico ali s pomočjo elektromotorja (bodisi na stikalo, daljinski upravljalec ali na senzor za avtomatsko upravljanje).

Kasetne tende so tende, pri katerih je navijalna cev s tkanino kot tudi celotna konstrukcija zaščitena oz. skrita pred vremenskimi vplivi v kaseti, kar podaljšuje življenjsko dobo celotne tende. Tudi pri kasetnih tendah lahko izbirate med pogonom z monokomandno palico ali s pomočjo elektromotorja (bodisi na stikalo, daljinski upravljalec ali na senzor za avtomatsko upravljanje).

Konstrukcija tende je standardno dobavljiva v beli barvi, po želji kupca pa je dobavljiva tudi v ostalih barvah po RAL lestvici. Na voljo vam je široka paleta vzorcev in barv platen.